Een training waar jouw organisatie beter van wordt. Daar wil je bij zijn!

< Ga terug

Een training waar jouw organisatie beter van wordt. Daar wil je bij zijn!

Voor alle vrijwilligersorganisaties, stichtingen en verenigingen uit Ede organiseren wij een Beursvloertraining. Waarom? Omdat we uit ervaring weten dat de organisaties die de training volgen ook succesvoller zijn in het maken van matches op de Beursvloer zelf.

We leggen tijdens de training eerst uit hoe het Beursvloerevenement in zijn werk gaat. Daarna gaan we aan de slag met jullie hulpvragen. Wat zijn goede vragen? En wat niet. Hoe stel je je vraag? Wat bieden bedrijven straks aan? En hoe maak je dan die match? Wat voor mooie dingen of kennis heb je zelf in huis om ook een leuke tegenprestatie te leveren aan het bedrijf dat jou gaat helpen? En hoe gaat het na de Beursvloer? Kom je je afspraken na? Hoe plan je de uitvoer van je match?

Op maandag 21 maart 2022 geven we de Beursvloertraining speciaal voor jou. Je bent tussen 19.00 en 19.15 uur van harte welkom voor een kopje koffie en korte kennismaking. Om 19.15 uur starten we met de training en we verwachten rond 21.45 uur af te ronden. De training vindt plaats in de Businesslounge aan de Galvanistraat 1 in Ede. Opgeven is verplicht i.v.m. aantallen en catering.

Wanneer jouw organisatie voor het eerst gaat deelnemen aan de Beursvloer is deze training zeker een aanrader. Maar ook wanneer je eerder hebt meegedaan en het matchen niet succesvol (genoeg) was, raden we je aan deel te nemen. Wat we ook zien is dat organisaties die eerder zijn geweest nu mogelijk andere personen aan de Beursvloer laten deelnemen. Ook dan is de Beursvloertraining een goede investering. 

En mocht je uberhaupt nog twijfelen over deelname aan de Beursvloer? Kom dan ook gewoon naar de training. Je leert er in ieder geval van, ontmoet andere organisaties en mocht je na de training denken: dit is toch niet geschikt voor mijn organisatie dan besluit je niet deel te nemen. Daar doen wij niet moeilijk over.

Deelname is gratis en is voor maximaal twee personen per organisatie. Bij voorkeur zijn dit ook de personen die straks de matches gaan maken op de Beursvloer.

Nog even in het kort de onderwerpen van de training:

- hoe ziet het Beursvloer evenement eruit
- formuleren van goede hulpvragen
- bedenken van creatieve tegenprestaties
- schrijven van en oefenen met een pitch

Voor vragen over deze training kunt u contact opnemen met onze projectleider Angelique Ottens op 06-38351304 of via e-mailadres angelique@beursvloerede.nl

Opgeven kan via onderstaande knop:

Beursvloer 2023 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions