Persbericht voor alle Edenaren

< Ga terug

Vandaag hebben wij via Ede Stad en Indebuurt-Ede laten weten dat vrijwilligersorganisaties/goede doelen met een hulpvraag zich kunnen aanmelden voor de Beursvloer. Ook bedrijven met een aanbod op het gebied van kennis, kunde, middelen, materialen en netwerk zijn van harte welkom. Deelname is uiteraard geheel gratis.

Lees hieronder het gehele persbericht.

Ede, 18 oktober 2018 – Na twee eerdere succesvolle edities wordt er momenteel gewerkt aan de derde van Beursvloer Ede. Wederom een Valentijnseditie. Op 14 februari 2019 opent Cultura haar deuren voor dit maatschappelijke ‘matchevent’.

Op donderdag 14 februari 2019 ontmoeten bedrijfsleven, onderwijs, overheid en vrijwilligersorganisaties uit Ede elkaar tijdens de derde Maatschappelijke Beursvloer Ede. Op de Beursvloer vertellen maatschappelijke organisaties ‘de vragers’ wat ze nodig hebben om succesvoller te zijn of hun voortbestaan zeker te stellen. Bedrijven, overheid, onderwijs en serviceclubs ‘de aanbieders’ delen op hun beurt kennis, kunde, middelen, materialen, handjes of hun netwerk. Als dank voor het aanbod ontvangen zij een ‘tegenprestatie’ van de organisatie. Een samenwerking ontstaat.

Het invullen van medewerkersvrijwilligerswerk of – minder hoogdravend – wat terugdoen voor de samenleving waar je onderdeel van bent, wordt zo wel heel gemakkelijk. En dat is wat gelukkig veel bedrijven aanspreekt. Ook maatschappelijke organisaties die hun inkomsten terug zien lopen maar toch graag hun doelen willen (blijven) verwezenlijken zien dat dit ook zonder geld kan in samenwerking met o.a. het bedrijfsleven.

‘Iets terugdoen voor je omgeving’ mag dan je omgeving goed doen, het heeft ook voor jezelf of je onderneming positieve effecten: voor je imago (goede naam, onderscheidend zijn), voor je netwerk (nieuw soort contacten), op de arbeidsmarkt (aantrekkelijke werkgever) en op de ‘gewone’ markt (duurzame, verantwoorde partner). 

Bedrijven, overheid, onderwijs, serviceclubs en vrijwilligersorganisaties kunnen zich gratis inschrijven voor de Beursvloer via de website www.beursvloerede.nl

De Beursvloer vindt plaats op 14 februari 2019 van 15.30 uur tot 18.30 uur in het Atrium van Cultura. Deelname is gratis. Meer informatie of direct aanmelden: www.beursvloerede.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Angelique Ottens, 06-38351304 of via de mail op angelique@beursvloerede.nl

Beursvloer 2023 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions